Dag 2 Tur til "sentrum".

Idag hadde vi tenkt å se litt på de mest kjente landemerkene i Los Angeles. Derfor tok vi først turen til Griffith Observatory.

Det er kule løsninger på veier i Los Angeles. Mye broer på kryss og tvers. Dessverre har de ikke gjort mye med dette siden det var nytt virker det som. Det rister og dunker veldig på noen av de veiene. Norske veier er nok ikke helt aleine om å mangle vedlikehold.


Griffith Observatory Er et greit sted å kjøre for å se Hollywood skiltet. 







Vi dro etter det og så på Hollywood Dolby Theatre og Hollywood and Highland Center. Lite med Oscar utdelinger i dag dessverre. På veien ned så rotet vi oss litt bort pga stengte veier og endte på Hollywood Bowl :-). Man ser mye når man "bommer" litt med GPS og ikke tar raskeste vei :-)



Litt sært å ha egen kvisekremautomat 😂


Vi så heller på naboskapet med elektronikk. Gutter er gutter 💪



Vi har tidligere en og annen søndag morgen sett walk of shame.  Derfor var det litt gøy å nå se på Walk of fame med sine stjerner. Den er vist griselang så vi så bare på noen. Dette er et par av de.






En liten sviptur bortom Sunset Boulevard og en butikk, Big Bud, som Aurora følger på instagram. En fargerik perle av en butikk med hyggelig betjening. De synes det var gøy med followers og besøkende fra Norge.


Kommentarer